Hem

Känner du dig generad eller skäms när du ler? Du kanske vill överväga att gå till en kosmetisk tandläkare för munvård så att du inte behöver bli generad igen, tandreglering göteborg kan vara till hjälp! En kosmetisk tandläkare kan utföra många tandbehandlingar direkt från deras kontor – reparera marker eller sprickor i tänder, räta tänder, vitare färgade tänder och skapa inriktning i ojämnt åtskilda tänder.

I de flesta fall vill folk se attraktiva och yngre än deras ålder. Även om kosmetiska procedurer som ansiktslyftor och Botox-injektioner kan sträcka ut huden, går ansiktssögringen bort när dina utslitna tänder genomgår kosmetisk överklagande. Med faner och broar, kan saknade tänder läggas tillbaka, vilket ger rätt utseende till käftlinjen och ansiktet. Den kosmetiska tandläkaren är välutbildad inom sitt specialområde. De arbetar hårt för att göra tänder synligt tilltalande för dig och alla som ser dig le.

Dentalbroar kan också utföras av en kosmetisk tandläkare. Under denna procedur används en struktur som består av två kronor och en protetisk tand för att överbrygga tänder där tänder en gång var belägna.

Tandkronor är ett av de vanligaste förfarandena som utförs av en kosmetisk tandläkare. En tandkrona är en keps som går på en tand som kan ha blivit skadad av förfall eller trauma. Kronan är skapad av en form som har tagits med den ursprungliga tanden. När formen är klar kommer den då att placeras på tanden så att formen inte kan göras tills den ligger nära tiden för tandläkaren att lägga till den.


Tandimplantat är en annan typisk service som tillhandahålls av en kosmetisk tandläkare. Under denna procedur placeras en artificiell rot inuti käften och sedan placeras en protetisk tand ovanpå roten. Denna procedur är utmärkt för dem som saknar tänder på grund av dålig oral hälsa eller på grund av en olycka.

Tandbindning är en annan typ av service som erbjuds av en kosmetisk tandläkare. Under denna procedur läggs bindemedlet till tanden och sedan är det polerat och format för att se ut som resten av tanden.

Porslinsfaner är ett förfarande som utförs av kosmetisk tandläkare överallt. Under detta förfarande placeras ett keramiskt skal på framsidan av tänderna och alla marker eller sprickor på tänderna är gömda. Detta är också ett bra förfarande om du har några överlagringar eller luckor som är märkbara.

Tandblekning är ett förfarande som vitar dina tänder mer än bara en nyans eller två. Detta är en professionell tandblekningstjänst som lyser dina tänder med professionella resultat. Du kan komma tillbaka minst en eller två gånger per år för att få dina tänder rengjorda.

En kosmetisk tandläkare är ett utmärkt val i tandläkare om du känner att du behöver mer än bara vanlig tandvård. De är det bästa valet för mer moderna dentala val som kan förbättra ditt leende.